Inspiratie

Willemijn Schinck Adviseur Legal People

Willemijn Schinck is per 1 februari 2017 werkzaam bij Legal People, moederbedrijf van Compliance People,  als Adviseur Executive Search.

Sinds de start van haar carrière in 2014 heeft Willemijn zich door het vervullen van de functies van Medewerker Executive Search en Project Manager Interim Solutions de werkwijze van Legal People eigen gemaakt en kent zij de markt en de kandidaten door en door.

Naast het vervullen van search- en selectieopdrachten voor advocatuur en bedrijfsleven is Willemijn het eerste aanspreekpunt voor interim-juristen en interim-compliance professionals die interesse hebben in een mogelijke samenwerking via Legal People Interim Solutions. Daarbij heeft MVO haar bijzondere interesse.

Willemijn is bereikbaar via wschinck@legalpeople.nl en 020-6125522.

Legal People bemiddelt vaste posities voor ervaren advocaten, bedrijfsjuristen en (kandidaat-)notarissen en vervult tevens strategische juridische posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.legalpeople.nl

Tax People is een label van Legal People en bemiddelt vaste posities voor ervaren fiscalisten binnen het belastingadvies en het bedrijfsleven en vervult tevens fiscale posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.tax-people.nl