Executive Search

Executive Search

Ons uitgangspunt is om onze opdrachtgevers een keuze te bieden uit de best passende kandidaten die op dat moment in de markt beschikbaar zijn. Wij hebben daarvoor een gestructureerde marktbewerking uitgedacht.

Door de combinatie van deze in de afgelopen 25 jaar ontwikkelde search procedure, diepgaande kennis van de markt en uiterst professionele adviseurs wordt 100% van alle opdrachten succesvol ingevuld. Ook voor de lange termijn.

In al onze procedures maken wij gebruik van de PACT-meting. Dit is een assessment, dat wij in samenwerking met het Hoofdkantoor specifiek hebben ontwikkeld voor compliance specialisten. De combinatie van deze unieke meting met een gestructureerd interview leidt tot meer valide uitspraken over de mate waarin de achtergrond en ambitie van kandidaten aansluit op specifieke vacatures.

Interim Solutions

Onder de naam Compliance People Interim Solutions biedt Compliance People interim-oplossingen op het compliance vakgebied. Het gaat hierbij om functies die om welke reden dan ook zo snel mogelijk moeten worden ingevuld door een compliance professional.

Compliance People Interim Solutions werkt samen met zelfstandige compliance specialisten die werkzaam zijn vanuit hun eigen bedrijf (eenmanszaak of besloten vennootschap). In de loop van de jaren hebben wij een zeer uitgebreid bestand van gekwalificeerde compliance specialisten opgebouwd en wij kennen hen persoonlijk. Deze specialisten kiezen bewust voor functies op interim-basis en beschikken over een bewezen track record als (interim-) compliance specialist.

Legal People bemiddelt vaste posities voor ervaren advocaten, bedrijfsjuristen en (kandidaat-)notarissen en vervult tevens strategische juridische posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.legalpeople.nl

Tax People is een label van Legal People en bemiddelt vaste posities voor ervaren fiscalisten binnen het belastingadvies en het bedrijfsleven en vervult tevens fiscale posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.tax-people.nl